Et billigt gro telt til dig

Jeg er lidt en nærig, så jeg har altid ledt efter det billigste og samtidig bedste som der fungere. Men sådan er jeg bare generelt, det er lidt en dårlig vane men på samme måde også en god vane da. Jeg typisk finder billige ting som der fungerer, men på den anden side. Så er jeg bare lidt for nærig til at betale for fuld pris for den enkelte vare. Det bider mig lidt i røven nogle gange fordi hvis nu jeg virkelig gerne vil have denne ene ting. Men den var for dyr så vælgere jeg rent faktisk ikke at købe den. Kun pga. den var lidt dyrere end jeg regnet med.

Et billigt gro telt til dig

Jeg skulle begynde og have mit eget grow. Så kunne jeg ikke bare bruge vildt mange penge fordi det ville være lidt uansvarligt for denne her lidt dumme hobby. Så jeg valgte jo naturligvis at lave et budget. Hvor jeg kunne bruge så mange penge jeg havde sat derind. Jeg gik så ned til denne her growshop i nærheden af Århus by. Der var så en ung herre der tog imod mig da jeg kom. Jeg sagde til ham jeg har det her budget osv. Så kom vi til en beslutning for mit vedkommende, vat det nok bedst at vælge et komplet kit. 

Jeg tog hjem og kiggede lidt på de der komplette kits på nettet. Jeg opdagede hurtigt at de billige kits var dem med discount telte. Fordi der var sku et stort spring fra det dyreste telt til det billigste telt – altså sådan et virkeligt kæmpe spring. Nærige mig ville jo vælge det aller billigste, så faldt der en god idé frem i mit hoved, at hvorfor ikke bare bygge mit eget telt hvis det ikke bliver for dyrt. Jeg undersøgte den gode idé lidt mere, fordi jeg er gamle tømmer, så har jeg jo gammelt byggemateriale liggende jeg kunne bruge til det her telt.

Mit eget telt

Fandt sørme ud af at bygge mit eget telt ville ingen gang være så dyrt. Når man rent faktisk har det meste af materialet i forvejen. Så jeg slæbte konen med ned til grow shoppen for at købe noget materiale til mit hjemmelavet grotelt, og det var rent faktisk ikke særlig dyrt. 

Da jeg så tog et tilbage kig på hvad jeg brugte på mit hjemmelavet telt, og i forhold til hvad man skulle give for et helt nyt et. Puha er du vimmer jeg blev glad for at se jeg nærmest sparede 45%, det er hvad man kalder for en sejr.

Dog er det også sådan at du i dag kan få dig et smart løbebånd – læs med her!

Related Articles

En god dame pullover

Jeg kan i dag sige dig, at det her med en...

Comments

Same Category

En god dame pullover

Jeg kan i dag sige dig, at det her...

Batman med Canna Cannacure

Har altid haft lidt problemer med skadedyr og kan...

Et trailer tilbud du vil blive glad for

Jeg kan sige dig, at det her med et...