Batman med Canna Cannacure


Har altid haft lidt problemer med skadedyr og kan aldrig helt forstå at de så kommer så tit på kun mine planter. Høre altid fra andre på nettet venner, folk nede i growshops de ikke har skadedyrsproblemer. Så jeg tror bare jeg er totalt uheldig måske gør jeg et eller andet forkert men kan ikke finde den fejl jeg måske lige laver. Og det er ret frustrerende. Fordi man føler bare at man er den værste til at gro sine dumme planter. Da alle andre ikke har problemer men jeg konstant skadedyrsproblemer.

Batman med Canna Cannacure

Jeg fik så af vide af en rigtig klog mand som jeg ikke lige gider og give et navn på. Så vi kalder ham bare for batman. Han spurgte mig om hvilket gødnings mærke jeg brugte. Jeg fortæller ham så jeg bruger canna naturligvis det trods alt det bedste der findes af alt gødning, det nemt og bruge og der er ikke alle mulige additiver man skal have. Der er bare et par stykker som der er super effektive.

Det ikke ligesom advanced der har megamange forskellige additiver. Canna Cannacure de er kloge de har ikke splittet deres additiver op i alle mulige andre flasker ligesom advanced gør. Canna gør det bare nemt og brugervenligt for kunden, og det kan jeg godt lide, ikke alt muligt mærkeligt og indviklet.  

Lad os komme til sagen, jeg havde jo dette her skadedyrsproblem som jeg følte bare var fucking nederen fordi jeg synes det kun rammer mig og ingen andre. Men batman fortalte mig om et produkt fra canna af som skulle være fantastisk godt og bruge.

Og det er cannacure var lidt skeptisk i starten fordi følte bare jeg var en fortabt sjæl der måske ikke skulle gro da jeg kun fik dårlige resultater og fucking skadedyr hele tiden, det gik mig så meget på at jeg var tæt på at stoppe det helt og bare finde en eller anden dejlig hobby der interesseret mig.

Dog kan sådan en trailer noget for alle der læser med – læs med her!

Jeg fik taget mig sammen

Jeg fik så taget mig sammen og tog ned og købte det her produkt. Og der har bare at virke fordi hvis ik puha så bliver jeg nok nødt til at lave en joker på batman. Eller bare helt stoppe med at gro. Jeg kommer hjem begynder at sprøjte det her på min plante. Og det lignede det virkede lidt men der var også kun gået 2 dage.

Jeg begyndte mere og mere og tænke det her kommer ikke til at virke, men lige pludselig en søndag morgen hvor jeg har min rutiner, hvor jeg lige skal tjekke op på mine planter, kan jeg se at der er kommet mindre skadedyr. Cannacure VIRKER!!! Jeg begyndte at blive glad faktisk og begyndte at få mine ambitioner tilbage ikke bare give op. Og det hele er takket af være batman! 

 

Related Articles

En god dame pullover

Jeg kan i dag sige dig, at det her med en...

Comments

Same Category

En god dame pullover

Jeg kan i dag sige dig, at det her...

Batman med Canna Cannacure

Har altid haft lidt problemer med skadedyr og kan...

Et trailer tilbud du vil blive glad for

Jeg kan sige dig, at det her med et...